16.04.2021

Oproep voor zanger·essen

Op zoek naar 14 zanger·essen om het koor van Lina Lapelytė’s project What happens with a dead fish? te vervolledigen.

13.04.2021

Het programma is bekend

We zijn erg blij dat we eindelijk het programma met jou kunnen delen op deze gloednieuwe website!

27.04.2021

Tafukt is terug!

We zijn blij om aan te kondigen dat we het project Tafukt van Radouan Mriziga aan ons openluchtprogramma hebben toegevoegd.

11.04.2021

Vrijwilligers gezocht in juli!

We hebben nog enkele helpende handen nodig om onze geweldige groep vrijwilligers te vervolledigen voor de festivaleditie van dit jaar in juli.

07.05.2021

Frie Leysen Beurs

We gaan dit jaar van start met een lege dag: een dag opgedragen aan Frie Leysen die ons afgelopen herfst verliet. Kunstenfestivaldesarts en deSingel – het kunstencentrum dat Frie oprichtte in 1980 – roepen gezamenlijk een beurs voor opkomende artiesten in haar naam in het leven: een eerbetoon aan Frie haar inzet om altijd naar de toekomst te kijken, eerder dan het verleden te eren.

08.05.2021

Stream of Thoughts : artist talks & encounters accessible worldwide

Stream of Thoughts is een programma met ontmoetingen die online plaatsvinden. De gesprekken zijn zowel live als opgenomen en zijn gratis te volgen. Zo is het mogelijk om niet alleen Brusselse maar ook buitenlandse stemmen aan het woord te laten. Deze keuze beantwoordt niet alleen aan de pandemie en de reisbeperkingen, maar ook aan het bewustzijn dat deze reflecties deel uitmaken van globale discussies, vraagstukken en bezorgdheden.

website by lvh