11.04.2021

Vrijwilligers gezocht in juli!

We hebben nog enkele helpende handen nodig om onze geweldige groep vrijwilligers te vervolledigen voor de festivaleditie van dit jaar in juli: 01 ー 08.07.

Jaar na jaar werd ons festival mede mogelijk gemaakt door hun waardevolle hulp. We zijn hen dan ook zeer dankbaar en willen deze unieke samenwerking verderzetten voor een spannende en uitdagende Kunstenfestivaldesarts 2021.

Contacteer Gaëlle Zguimi (+32 (0)2 226 45 73 / gaelle@kfda.be) voor meer informatie over wat je kan doen om te helpen en wat wij in ruil aanbieden.

Dank je wel!

 

Wil je meedoen aan het Kunstenfestivaldesarts? Een internationaal festival gevuld met hedendaagse dans, theater en performances! Wil je leuke voorstellingen bijwonen op veel verschillende culturele plaatsen in Brussel en nieuwe mensen ontmoeten?

Sluit je dan aan bij ons vrijwilligersteam van het Kunstenfestivaldesarts!

Voor wat?
De meeste taken die aan de vrijwilligers worden toevertrouwd, hebben betrekking op de voorstellingen van de artistieke projecten: het verwelkomen en begeleiden van het publiek, het controleren van de kaartjes, het verzorgen van de vestiaire, het helpen aan de bar; Rekening houdend met de hygiëne- en huidige maatregelen. Interesse? Lees dan zeker verder!

Met wie?
We kiezen ervoor om te werken met een klein team (ongeveer 40 vrijwillévoles) die zich willen inzetten tijdens de 4 weken van het festival (07ー30.05 + 01ー08.07.2021). We vragen dus graag jullie betrokkenheid en enthousiasme om deze ervaring echt met elkaar te delen! 

En in ruil daarvoor? 
Elke voorstelling waarbij je helpt, kan je gratis bekijken en je krijgt drank- en eetbonnetjes in ruil die gebruikt kunnen worden in het festivalcentrum! (Institut Pacheco, quartier du Béguinage).

Heb je nog vragen of wil je deelnemen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Gaëlle Zguimi via het nummer +32 (0)2 226 45 73 of via mail naar
gaelle@kfda.be. We zullen een eerste ontmoeting opzetten om elkaar te leren kennen en uit te leggen hoe we werken (beschikbaarheid, planning, communicatie, enz.). 

website by lvh