Ticketbureau

KVS BOL
Lakensestraat 146
1000 Brussel
tickets@kfda.be | +32 (0)2 210 87 37

Openingsuren

03.04 — 09.05

Woensdag — zaterdag, 11:00 — 18:00 

10.05 — 01.06 

Elke dag, 12:00 — 20:00

Start ticketverkoop

03.04, 11:00

Tickets kunnen snel uitverkocht zijn: we raden je aan om op voorhand te reserveren.

Tarieven en reductie

Elke voorstelling heeft een basis- en een kortingstarief dat je op de eventpagina kan vinden. Het kortingstarief geldt voor personen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

Andere tarieven:

Festival pass: €220

Een persoonlijke pas om ons volledige programma te ontdekken! Dankzij deze pas kan je telkens één ticket per voorstelling reserveren, voor zoveel voorstellingen als je maar wil (max. 1 ticket/event, reservatie vooraf verplicht). Bovendien krijg je een brunch aangeboden tijdens het slotweekend van het festival.

Koop je Festival pass hier

Youth pass: €5 = - 50%

Ben je jonger dan 25 jaar of student? Voor €5 krijg je een digitale Youth pass die recht geeft op 50% korting op het basistarief (max. 1 ticket/event, reservatie vooraf verplicht).

Koop je Youth pass hier

Solidair ticket

Draag bij tot het solidariteitsfonds door €1 of meer toe te voegen aan je aankopen. De tickets die op deze manier worden ingezameld, zullen worden herverdeeld onder kansengroepen.

Draag bij tot het solidariteitsfonds hier

Solidaire douche

Schenk voor €5 een gratis douche aan een dakloze bij DoucheFLUX. Draag hier bij of via ons bespreekbureau.

Wachtlijsten en ticket alerts

Soms komen er opnieuw tickets vrij voor evenementen die uitverkocht waren. Op onze website kun je je aanmelden voor een e-mailalert om op de hoogte te worden gebracht zodra er weer tickets in verkoop gaan. Bij uitverkochte voorstellingen wordt ook één uur voor aanvang van de voorstelling ter plaatse een wachtlijst aangelegd.

Korting op treintickets

Dankzij het Discovery Ticket van de NMBS reis je per trein naar het festival met 50% korting. Bij aankoop van een ticket voor het festival ontvang je een promocode waarmee je een heen- en terugticket kan boeken naar een Brussels station, vanuit het Belgische station van je keuze, dit vanaf 10 april 2024. Surf naar nmbs.be/discovery om je treinticket te reserveren vanaf 10 april 2024. Selecteer de datum van je heen- en terugreis en vul vervolgens de NMBS-code in die vermeld staat op je Kunstenfestivaldesarts ticket. Je kan het ticket uitprinten of opslaan als PDF-bestand op je smartphone. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ticketbureau.

Nuttige informatie

De voorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur. Laatkomers worden niet toegelaten.
Foto- en video-opnamen zijn niet toegestaan tijdens voorstellingen. Gelieve je mobiele telefoon uit te schakelen.

Hulp nodig?

Kan je je niet vinden in de kortingstarieven of passen ze niet binnen je budget? Aarzel niet om contact op te nemen met het ticketbureau. Zij zullen je wegwijs maken in de verschillende voordeeltarieven.

website by lvh