Kinderen welkom

Kom met het hele gezin naar het festival! Creatieve workshops voor kinderen, artistieke projecten die toegankelijk zijn voor de kleinsten en een samenwerking met een oppasdienst: Kunstenfestivaldesarts staat resoluut open voor jong én oud.

© Bea Borgers

Workshops 

Tijdens het festival organiseren we verschillende creatieve workshops voor kinderen vanaf 6 jaar. De workshops worden gegeven door Les Mercredis Artistiques en Filem’on. Breng je kind(eren) langs en woon in tussentijd een voorstelling bij, of neem actief deel samen met je kind(eren)! De workshops vinden plaats in het Festivalcentrum. Deelname is gratis, vrij in- en uitlopen is mogelijk, de taal is van geen belang.

Op het programma van Filem’on staat een verkenning van audiovisuele kunst. We brengen stilstaande beelden tot leven door ze te laten bewegen en er geluiden aan toe te voegen. Een duik in de wereld van animatie en het werken met verschillende media!
In de ateliers van Les Mercredis Artistiques  – onder begeleiding gegeven door kinderen – staat experiment centraal en komen verschillende kunstvormen aan bod. Samen bouwen we aan een groot collectief kunstwerk waarin architectuur, poëzie en stempeltechnieken worden gecombineerd.

17.05, 20.05, 27.05 x Filem'on
24.05, 31.05, 03.06 x Les Mercredis Artistiques
Les Brigittines | Vanaf 6 jaar oud | Aankomst tussen 16:15 en 16:30, ophalen tussen 18:30 en 18:45
In samenwerking met: Filem'on, Les Mercredis Artistiques, Les Brigittines
Info & inschrijven: Liesbeth Duvekot | liesbeth.duvekot@kfda.be |
+32 (0)2 226 45 91

Kids welcome

Eén van de projecten op het festival is bijzonder geschikt voor een familie-uitje. Met Lake Life maakt Kate McIntosh voor het eerst, en op vraag van het festival, een project voor kinderen vanaf 10 jaar oud en volwassenen. Heb je vragen over andere projecten, neem dan gerust contact op met onze afdeling publiekswerking.

Contact: Liesbeth Duvekot | liesbeth.duvekot@kfda.be |
+32 (0) 2 226 45 91

Babysitting

Ben je op zoek naar een oppasdienst zodat je naar het festival kan komen? Dankzij de collaboratieve babysit-app Bsit kan je tijdens het festival tegen voordeeltarief een oppas bij jou in de buurt regelen. Geniet tot en met 3 juni van een jaarabonnement op Bsit voor de helft van de prijs met de promocode ‘KFDA23’.

Info & download: bsit.com
© Inge Vermeiren - RHok
website by lvh