Workshops  in samenwerking met Filem'on

Tijdens het festival kunnen kinderen vanaf 6 jaar elke zondagnamiddag deelnemen aan een creatieve workshop die in het teken staat van een voorstelling. Deze workshops voor kinderen worden georganiseerd op hetzelfde uur en dezelfde locatie als de voorstelling die je als volwassene bijwoont. Experiment en spel staan centraal en verschillende kunstvormen komen aan bod.

Vooraf inschrijven noodzakelijk, toegankelijk voor iedereen ongeacht de taal.

Contact: Liesbeth Duvekot | liesbeth.duvekot@kfda.be | +32 (0) 2 226 45 80

Kinderen welkom

Verschillende festivalprojecten zijn geschikt voor een bezoek met de hele familie: het project van Danh Vo, de double bill van Begüm Erciyas & Moe Sattblue nile to the galaxy around olodumare van Jeremy Nedd & Impilo Mapantsula, Vagabundus van Idio Chichava, Bless This Mess van Katerina Andreou en Andantes van Lia Rodrigues. Heb je vragen over andere projecten, neem dan gerust contact op met onze afdeling publiekswerking. 

Contact: Liesbeth Duvekot | liesbeth.duvekot@kfda.be | +32 (0) 2 226 45 80

© Bea Borgers

Babysitting

Ben je op zoek naar een oppasdienst zodat je naar het festival kan komen? Dankzij de collaboratieve babysit-app Bsit kan je tijdens het festival tegen voordeeltarief een oppas bij jou in de buurt regelen. Geniet tot en met 1 juni van een jaarabonnement op Bsit voor de helft van de prijs met de promocode ‘KFDA24’.

Info & download: bsit.com
© Inge Vermeiren - RHok
website by lvh