Plat(e)form(e)

Verschillende locaties in Brussel

Plat(e)form(e) weerspiegelt het bicommunautaire karakter en de internationale weerklank van het festival door lokale artiesten in contact te brengen met de aanwezige internationale professionals. Meer dan alleen een showcase is Plat(e)form(e) een ontmoetingsplek waar kunstenaars en hun praktijken centraal staan, alsook hun vragen en behoeften, zowel op institutioneel als op individueel niveau. Door middel van peer-to-peer gesprekken en de presentatie van works in progress en pitches, schept Plat(e)form(e) een tijdelijke ruimte voor uitwisseling en reflectie over wat het betekent om vandaag te creëren en (inter)nationaal te presenteren. Alle activiteiten en presentaties vinden overdag plaats, zijn gratis en toegankelijk voor iedereen werkzaam in de podiumkunsten.

Heb je een creatie gepland voor het seizoen 2024-2025 en ben je nog op zoek naar coproducenten en/of (inter)nationale speelplekken? Dien je dossier in bij Kunstenpunt voor 29 maart 2024. 

13 & 14.05 | Verschillende locaties in Brussel

Een initiatief van Kunstenpunt/Flanders Arts Institute, Wallonie-Bruxelles Théâtre Danse (WBTD) en Kunstenfestivaldesarts, in samenwerking met verschillende partners uit het Brusselse podiumkunstenlandschap

→ see also: Communities
website by lvh