Adeline Rosenstein Brussel

Adeline Rosenstein is opgegroeid in Genève, waar ze een opleiding clown volgde. Daarna een studie regie aan de Ernst Busch school in Berlijn. Sinds het begin 2000 ontwikkelt ze documentair theatraal creatiewerk; tussen 2011 en 2016 produceert ze, eerst in Berlijn, daarna in Brussel 6 afleveringen van de serie décris-ravage over de Palestijnse kwestie en sinds 2017 werkt ze aande triptiek Laboratoire Poison over de voorstelling van de verscheidene Verzetsbewegingen. Op geregelde tijdstippen opereert ze in de kunst-en theaterscholen. Ze schrijft in of vertaalt uit het Duits voor meerdere gezelschappen (Tête dans le Sac Marionnettes, Premiers Actes, Thibaut Wenger, Léa Drouet Vaisseau). 

David Stampfli is klankkunstenaar, regisseur en auteur-assembleur op gebied van radio en soundtrack. Hij voerde meerdere electronische muziekwerken uit voor hedendaagse dans- producties, voor theater, voor performance en video en ook diverse muziekpublicaties op CD, vinyl en in digitaal formaat. Geluidsbanden voor de audio-visuele sector staan eveneens op zijn naam. Geluidsonderzoeker en hoofdoperator bij Studio Kilohertz Club. Geluidsingenieur.

davidstampfli.com

Marie Devroux woont in Brussel. Ze is actrice en regisseuse. Na haar studies aan het L’ESACT, Liège, waar ze in  2018 afstudeert, werkt ze ondermeer als actrice en/of assistente aan de zijde van Adeline Rosenstein, Françoise Bloch, Rémi Faure, Damien Trapletti en in meerder creaties van la Dôze Cie. Ze creëert haar eerste productie als regisseuse in 2019, Les Estivants, van Gorki (Festival de Liège, Pba). 

Hanna El Fakir studeert Politieke wetenschappen in Lille (Rijsel) en in Beiroet. Ze behaalt haar diploma in 2010. Daarna volgt ze gedurende een jaar een opleiding geluidstechnieker. In 2011, werkt ze bij het Institut Français in Kinshasa. In die période start ze een lange termijn-samenwerking met het KVS (Kinshasa, Brussel) als productieverantwoordelijke. In 2016, was ze mede-oprichtster van het productiebureau COKOT dat ze mede-bestuurde gedurende 4 jaar. Parallel met haar activiteit in de podiumkunsten zet Hanna El Fakir haar werk verder als regisseuse en radioproductrice bij de radio in Parijs (France Culture) en in Brussel (Art2work, Maison Ravage).

website by lvh