10.05, 13.05.2020

cancelled

Producers’ Academy Brussel

Producers’ Academy 5

Engels | Info & inschrijving: www.cifas.be

De Producers' Academy werd in 2016 gecreëerd door het InternationaalCentrum voor Training in Performing Arts (CIFAS) en wordt in het kader van het Kunstenfestivaldesarts georganiseerd in Brussel.
 

Een groep geselecteerde internationale producers nemen deel aan een programma van conferenties, workshops en peer-to-peer-leersessies, waarbij vragen aan bod komen omtrent hun praktijk in de internationale culturele sector van vandaag:

De Producer's Academy hecht in toenemende mate belang aan de notie van care — een van de fundamentele concepten van het feminisme —, en aan attente en empatische praktijken, evenals sociale en duurzame benaderingen, om zo nieuwe, aangepaste en rechtvaardiger bestuursmodellen te ontwikkelen.
 

Tijdens ontmoetingen met deskundigen en professionals zullen de deelne(e)m(st)ers de praktische aspecten benaderen van internationale samenwerkingen, waarbij wordt ingegaan op administratieve, wettelijke en financiële kwesties. Ook is er aandacht voor conceptuele aspecten, en worden innovatieve productiemodellen tegen het licht gehouden die ons mondiale culturele landschap kunnen heruitvinden.
 

Dit jaar zullen naast de workshops, talks en lezingen ook ontmoetingen plaatsvinden met internationale producers die werken voor kunstenaars die zijn uitgenodigd door het Kunstenfestivaldesarts.

Vanwege de SARS-CoV-2 crisis werden wij genoodzaakt dit project te annuleren

Een project van: CIFAS, MoDul, Kunstenfestivaldesarts, On the Move

website by lvh