Festivalcentrum

11.05 — 03.06

Les Brigittines
Korte Brigittinenstraat 1 
1000 Brussel

Dit jaar zetten we ons Festivalcentrum op in Les Brigittines, met haar iconische 17de-eeuwse kapel en een uitbreiding in glas en cortenstaal. Het Festivalcentrum is onze uitvalsbasis, een ontmoetingsplek waar je iets kan eten en drinken, een boek aanschaffen in onze bookshop, luisteren naar een talk, de expo van Amol K Patil bezoeken, waar kinderen zich kunnen uitleven tijdens een workshop, waar je kan deelnemen aan onze leesclub of een taalcursus in het kader van de The School of Integration, en waar je volledig uit de bol kan gaan tijdens ons nightlife programma (behalve de opening en closing parties die plaatsvinden in Théâtre National). Naast de gratis activiteiten presenteren we in Les Brigittines ook artistieke projecten van Adam & Amina Seid Tahir, Midori Kurata, Basel Abbas & Ruanne Abou-Rahme, Ça marche en Victoria Lomasko.

Resto & bar 

Open elke dag, vanaf 18:00
Bar door Brasserie iLLeGaaL
Dagelijks vegetarisch menu door Les Sangliers Lâchés (11-18.05), Pois Chiche (19-25.05) & Recyclart (26.05-03.06)

Final Brunch
Zaterdag 03.06, 11:00 — 14:00
Een gezellige brunch om samen te komen en onze voorbije ervaringen en reflecties over het festival te delen! Open voor iedereen: publiek, team, artiesten, etc.
Brunch: €18 per person / Gratis voor Festival Pass houders

Bookshop

Elke zaterdag, 18:00 — 22:30

Concerten & nightlife

Elke vrijdag & zaterdag, bekijk het nightlife programma

Bring your kids

Tijdens het festival organiseren we in het Festivalcentrum verschillende creatieve workshops voor kinderen vanaf 6 jaar. Meer info

website by lvh