See you next year: 06—28.05.2022

De 2021 editie van het festival is nu voorbij. De volgende vindt plaats van 6 tot 28 mei 2022. We zullen ons programma tijdens het voorjaar van 2022 bekendmaken. Als je op de hoogte wil blijven van het festival, kan je je abonneren op onze nieuwsbrief.

Prijzen en reductietarieven

prijzen

De ticketprijzen zijn aangegeven bij elk project

reductietarieven voor

-25 / students: €5 = -50%

Ben je jonger dan 25 of student·e? Voor €5 krijg je 50% korting op het standaardtarief (max. 1 ticket / project). Enkel verkrijgbaar via het bespreekbureau, op vertoon van je studenten– of identiteitskaart.

PASS : een steunformule = 200€

Wil je het festival steunen en zoveel mogelijk projecten zien? Door een PASS te kopen, steun je de editie 2021 en ontvang je 1 ticket voor elk project dat in mei en juli in Brussel plaatsvindt (reservatie verplicht en onder voorbehoud van beschikbaarheid van plaatsen) en elk online project. In geval van annulering wordt de PASS niet terugbetaald.

Koop je Festival PASS hier.

Schoolgroepen

Kom met je klas tegen een gereduceerd tarief naar het festival. Studentenkaartjes zijn 50% goedkoper en leraren gaan gratis mee.

Meer info

Last minute tickets -50%

Wij bieden halve prijs tickets voor dezelfde dag voorstellingen via het online platform Arsene 50.

arsene50.brussels

Hulp nodig bij het kopen van tickets?

Heb je financiële problemen en/of weet je niet of je recht hebt op korting? Neem contact op met onze publiekswerking die je graag wegwijs maakt in de verschillende mogelijkheden om onze voorstellingen bij te wonen.

Paspartoe

Wij werken samen met Paspartoe om je tickets met korting te kunnen aanbieden.

Meer info

Solidair ticket

Geef mensen met beperkte middelen de kans om een voorstelling bij te wonen, door bij te dragen aan hun toegangsticket, vanaf €1.

Meer info

Solidaire douche

Schenk voor €5 een gratis douche aan een dakloze bij DoucheFLUX. Draag bij via het bespreekbureau.

Meer info

 

website by lvh